Kosár
Elfogadod a sütik analízis és személyes tartalom érdekében való használatát
HU / EN
Telefon: +36 70 949 9997
Email: legelosalatabar@gmail.com
Nyitva tartás: hétfő - vasárnap 10:00 - 21:00
Kiszállítás: hétfő - vasárnap 10:00 - 21:00
Facebook  Twitter  Foursquare  Tripadvisor  Instagram
Természetesen Neked.
Legelő.net - online salátabár. Természetesen Neked. Minden ami saláta.

Kiszállítás

A Legelőből otthonra és munkahelyedre is kérheted kedvencedet minden hétköznap 10:00-tól 22:00-ig, az ünnepnapok kivételével. Kérlek figyelj arra, hogy a rendeléseket konyhánk 21:30-ig tudja csak elfogadni! A meghatározott időpontra kért rendeléseket +/- 10 perc eltéréssel tudjuk vállalni. Rendelésedet akár a következő napra előre is le tudod adni.

Salátáinkat Budapesten belül az I. II. III. V. VI. VII. VIII. IX. XI. XII. XIII. XIV. kerületekbe szállítjuk. 

Az I. V. VI. VII. VIII. kerületek teljes egészébe szállítunk, míg a többi kerületben csak a linken látható térképen meghatározott részekre és irányítószámok alá.

Ételedet megrendelheted weboldalunkon vagy akár telefonon is a +36-70-949-9997 számon. 

Minimális rendelési érték: 1 200 Ft.

Szállítási körzetek és díjak:  


Ha a szállítási címed a szállítási területen kívülre esik, kérjük, hívj minket és megbeszéljük hogyan tudunk hozzád kiszállítani!

A várható szállítási idő 30-90 perc között van. 

Kérjük, vedd figyelembe, hogy a szállítási idő függ a közúti forgalom nagyságától és az időjárási viszonyoktól is! Késés esetén mindenképpen értesítünk! Ha meghatározott időre kéred a salátát, akkor javasoljuk, hogy a rendelési folyamat végén használd az előrendelési lehetőséget, ahol csak ki kell választanod az időpontot. Tudjuk, hogy csak egy salátáról van szó de mivel mindent frissen készítünk ezért a pillanatnyi rendelésszám főleg ebédidőben lassíthatja a kiszállítást.

Csomagolás: Termékeink környezetbarát csomagolásban kerülnek hozzád, ami után nem számítunk fel külön költséget.Önteteinket kiszállítás esetén külön csomagoljuk.

Fizetési módok: készpénz, Erzsébet étkezési utalvány, Sodexo étkezési utalvány, Ticket Restaurant étkezési utalvány, bankkártya (VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO) és SZÉP Kártya (OTP, MKB, K&H). Bankkártyás fizetésnél mobil terminált küldünk a futárral. Rendelésedet előre is ki tudod fizetni amennyiben az előre fizetés opciót választod! 
A kényelmes és biztonságos online fizetést a CIB Bank Zrt. biztosítja. Bankkártyád adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 
Áraink forintban értendők és tartalmazzák az ÁFÁ-t és a csomagolást!

Megrendelésednél, kérjük, jelezd azt is, ha nagy címletű bankjeggyel fizetnél, hogy a futároknál legyen elegendő váltópénz! Kérjük, hogy Áfa-s számla igényedet a rendelés leadásakor jelezd, mert utólag Áfa-s számlát nem áll módunkban kiállítani.

A megrendeléssel elfogadod és magadra kötelező érvényűnek tekinted a Jogi és Adatvédelmi Nyilatkozat dokumentumban leírtakat.
Ticket Restaurant Erzsébet Utalvány Sodexo Pass SZÉP kártya elfogadó hely
Best of Budapest EgészségCard